Festudstyr og tilbehør til telt

Festudstyr og tilbehør til telt

Hos ArosTelte kan du leje et festtelt til din næste fest eller arrangement. Vi har flere forskellige størrelser telte, som er modulopbygget, så de passer til både udearealet og til den fest du skal holde. Udover udlejning af havetelte, tilbyder vi også leje af festudstyr og andet tilbehør, som kan være brugbart, når man skal holde en fest i et telt.

En fest udgøres nemlig ikke bare af et telt alene. Når du lejer et af vores havetelte til din fest eller arrangement, har du derfor også mulighed for at tilvælge en række forskelligt udstyr, der kan være med til at sikre en bedre komfort i teltet, og som samtidig kan være med til at skabe de bedste rammer omkring festen.

Rigtig mange glemmer, at varme og lys er nødvendigt, hvis man skal holde en fest i et telt, som varer længere end et par timer midt på dagen en varm sommerdag. Derudover er der sådan noget som gulv, der både øger komforten og samtidig gør det nemmere at gå og danse i teltet. Hos ArosTelte har vi styr på alt det festudstyr og tilbehør, som du har brug for til festen.

Hos os kan du nemlig leje både varmekanoner, teltgulv og belysning. Skal der gøres lidt ekstra ud af festen, har du også mulighed for at leje scenepodier til band eller DJ samt rød løber. Gennem vores samarbejdspartner kan vi også tilbyde serviceudlejning med service, bord og stole.

Leje af varmekanon til telt

Når man skal holde en fest eller et arrangement i et telt, som måske ikke lige foregår i de varme sommermåneder, eller som skal vare til langt ud på aftenen eller natten, er det nødvendigt at sørge for varme til teltet, så gæsterne ikke fryser.

Her kan det være en god idé at leje en varmekanon til teltet. Vi har en lang række af forskellige varmekanoner, der opvarmer via el, gas, diesel eller termostatstyring, så du selv kan styre varmen i teltet. Desuden har vi udlejning af cafévarmere og varmeflammer samt elektriske varmelamper. 

Har du brug for varme til teltet, kan vi hjælpe dig med at finde det varmeanlæg, der passer bedst til dit udlejningstelt.

 

 

Leje af varmekanon til festtelt

Leje af gulv til telt

Skal teltet stå på et blødt græsunderlag, kan det være en god idé at leje et gulv til teltet. Et teltgulv kan hjælpe med at gøre det ujævne underlag mere stabilt. Dette gør det mere komfortabelt for gæster at gå rundt i teltet, samtidig med at det gør det nemmere at placere borde og stole, uden at de synker ned i jorden. 

Derudover kan et gulv til teltet også være med til at skabe et bedre og mere tørt indeklima, særligt hvis teltet skal stå på græs, da fugten fra jorden således ikke kan komme op. Et flot teltgulv kan endelig også gøre en stor forskel for helhedsindtrykket og være med til at få teltet til at ligne et flot festlokale.

Hos ArosTelte kan du leje et teltgulv i træ. Gulv til telt kan leveres til alle vores telte, uanset teltets størrelse. Ønsker du leje af gulv til teltet, kan vi hjælpe dig med at finde det rette gulv, der passer til teltet.

Ønsker du ikke gulv, anbefaler vi borde og bænke, som kan placeres på jord, grus, græs eller sand, uden det synker i.  

Leje af belysning til telt

En god teltbelysning er vigtigt, for at gæsterne kan se de smukke omgivelser til festen og kan samtidig være med til at skabe den helt rette stemning i rummet. Hos ArosTelte kan du leje forskellige former for belysning til teltet. Vi udlejer både lamper og lyskæder, så du kan finde den rette belysning der passer i stilen og til din smag.

Vil du gerne have, at der er nogle specielle lyseffekter i teltet, fx når der skal danses, kan du også leje speciallys, som kan hjælpe dig med at skabe den helt rette belysning i teltet.

Festtelt over hæk

Leje af rød løber

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af din fest, har du mulighed for at leje ekstraudstyr som rød løber. Leje af rød løber kan være en god idé, hvis du skal holde bryllup, og du gerne vil have at du selv og dine gæster skal ankomme med stil. En rød løber kan dog også fungere godt til andre fester som fx en gallafest, hvor gæsterne ankommer i fint gallatøj og du gerne vil have, at de skal føle velkomne.

Hos os finder du røde løbere i flere længder, så de passer til lige præcis dit telt og til det udeareal, hvor du gerne vil have den røde løber placeret. Til den røde løber kan du også leje guldstandere med flettet afspærringstov, som giver den røde løber et mere eksklusivt udtryk, og som med garanti vil sætte prikken over i’et til din fest.

Festtelte i forlængelse af festlokale med rød løber

Leje af scenepodier

Har du lejet et band eller en DJ, som skal spille musik til festen, kan det være en oplagt mulighed at leje et scenepodie. Et scenepodie kan også fungere perfekt som en repos til talere eller bruges til konferencer og messer.

Vores scenepodier fås med forskellige højder og kan sættes sammen, så de passer i den størrelse du ønsker. På den måde kan scenepodiet nemt anvendes til forskellige formål.

Leje af scene

Andet tilbehør til festen

Udover det nævnte festudstyr har du også mulighed for at leje en række forskelligt tilbehør, som kan være med til at gøre din fest unik. Hos ArosTelte kan vi blandt andet tilbyde udlejning af fadølsanlæg, jukebox, slush-ice-maskine og meget mere som kan gøre festen til noget helt særligt.

Kontakt os på telefon 40 75 17 24 eller på mail info@arostelte.dk, for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af festudstyr og tilbehør til dit arrangement.