Teltudlejning til konfirmation

Teltudlejning til konfirmation

Den store konfirmationsdag er noget, som mange unge kommende konfirmander ser meget frem til. Overvejer I at holde festen et andet sted end et almindeligt festlokale, kan et telt til konfirmationen være et hyggeligt alternativ.

Et festtelt er en god og praktisk løsning, hvis I ikke vil holde festen i lejede lokaler, men heller ikke har plads til at holde konfirmationsfesten indenfor i jeres eget hus. Med et telt til konfirmationen kan I holde en stor konfirmationsfest og samtidig holde festen hjemme hos jer selv, uden at I behøver at gå på kompromis på grund af dyre lokaler eller pladsmangel i hjemmet.

Et festtelt giver jer desuden et utal af muligheder i forhold til at skabe de helt perfekte rammer for konfirmationsfesten. På den måde kan den kommende konfirmand få lige præcis den fest, som han/hun ønsker. Med et telt til konfirmationen er det således helt op til jer, hvordan rammerne og stemningen skal være, og hvor mange I ønsker at invitere. Så længe der er plads i jeres have, kan vi levere en teltløsning, der passer til jeres behov og ønsker.

Leje af telt til konfirmationen

Hos ArosTelte har vi flere års erfaring med udlejning af festtelte til alle typer arrangementer og begivenheder og kan derfor også tilbyde teltudlejning til konfirmationen. Vi har et stort udvalg af festtelte, som alle er modulopbyggede. Dette gør, at vi kan sammensætte teltet til konfirmationen i flere forskellige størrelser og udformninger, så det passer til jeres behov.

Vores telte er naturligvis både certificerede samt godkendt i forhold til brandsikkerhed og styrke. Når I lejer telte til konfirmationen hos ArosTelte er I dermed garanteret et flot og holdbart telt, som lever op til de gældende regler og krav.

Uanset hvordan I ønsker at holde konfirmationen, kan vi således hjælpe jer med at skabe de helt rette rammer omkring konfirmationsfesten. Med vores telte bestemmer I selv, om konfirmationsfesten skal være uhøjtidelig og ligne en hyggelig havefest, eller om festen skal være mere højtidelig og ligne et flot festlokale.

Vi kan både levere telte til konfirmationen med og uden gulv, og kan desuden levere ekstra tilbehør såsom belysning, borde og bænke, scenepodier samt varmekanoner, der sikrer, at gæsterne ikke fryser. Ønsker I hjælp til teltopsætning og lægning af gulv, hjælper vi jer naturligvis gerne med det. Vi hjælper jer også gerne med at få styr på alle detaljerne i forhold til valg af teltstørrelse, gulv, belysning, inventar og varme, så I kan få det helt perfekte telt til konfirmationen.

Få både teltudlejning og tilbehør til konfirmationen

Har I brug for ekstra tilbehør til festteltet, kan vi også klare det. Udover teltudlejning til konfirmationer, kan vi nemlig også levere alt i tilbehør til konfirmationsfesten. Gennem vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde udlejning af festtilbehør, såsom runde borde, polstrede stole, bordpynt, service, bestik og glas.

Ønsker I at give gæsterne en helt særlig oplevelse, kan I også leje både jukebox, slush-ice maskine, specielt lys, rød løber med afspærringstov og guldstandere, der kan være med til at skabe den helt rette stemning og sætte prikke over i’et til konfirmationsfesten.

Vi kan således være behjælpelige med alt til konfirmationsfesten, lige fra teltudlejning af festtelt med og uden gulv til leje af forskelligt festtilbehør. Hos ArosTelte kan vi dermed levere skræddersyede løsninger, der sikrer, at konfirmanden får den fest han/hun drømmer om.

Er I interesseret i at leje et telt til konfirmationen, er I velkommen til at kontakte os på 40 75 17 24 eller info@arostelte.dk. Vil I derimod gerne høre mere om mulighederne for leje af telt til konfirmationen eller leje af festudstyr og tilbehør, er I naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi hjælper jer hellere end gerne med at finde den helt perfekte teltløsning til konfirmationen.