Samarbejdspartnere

Leje af borde og stole samt service

Samarbejdspartnere

Leje af borde og stole samt service

Hos ArosTelte vil vi gerne levere de bedste løsninger inden for teltudlejning og samtidig imødekomme de ønsker vores kunder har til at kunne holde deres livs fest. Derfor har vi indgået samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartnere til netop at kunne gøre dette.

Det betyder, at du udover teltudlejning hos ArosTelte også har mulighed for at leje en lang række af forskelligt tilbehør til din teltfest. Vores samarbejdspartner Fuglsanggaard Festudlejning har 10 års erfaring med festudlejning til alle typer arrangementer og kan således levere alt, hvad du har brug for af tilbehør, når man skal holde en fest.

Uanset om du skal holde bryllup, jubilæum, reception, barnedåb, konfirmation eller rund fødselsdag, kan Ann, som ejer Fulgsanggard Festudlejning, hjælpe dig igennem hele processen med at finde det helt rette tilbehør til din fest.

Ann kan blandt andet tilbyde:

  • Leje af borde og stole
  • Leje af duge og servietter
  • Leje af service
  • Leje af glas og bestik
  • Leje af kaffemaskine
  • Leje af bordpynt
  • Opvask af det lejede service

Hos Fuglsanggaard Festudlejning kan du således leje alt, hvad du har brug for af festtilbehør til dit arrangement. Her kan du desuden få hjælp til en flot bordopdækning, som matcher din stil og ønsker, og som kan være med til at skabe nogle helt unikke og smukke rammer om din fest eller dit arrangement.

Se mere om, hvad Fuglsanggaard Festudlejning kan hjælpe dig med på fuglsanggaard.com eller ring til Ann på 21 19 40 26.

Er du interesseret i at leje et festtelt med festtilbehør til dit næste arrangement? Kontakt os på 40 75 17 24 eller info@arostelte.dk for at høre nærmere om mulighederne. Du kan også se vores forskellige festpakker her.