Teltudlejning af havetelt

Teltudlejning af havetelt

Hos ArosTelte er vi specialiserede inden for teltudlejning af telte til private fester og firmaarrangementer. Vi leverer telte i mange forskellige størrelser og udformninger, så de passer til enhver lejlighed, uanset om det er et mindre eller større arrangement du skal holde.

Vi kan levere det perfekte telt til enhver anledning og har stor erfaring med levering af havetelte til både bryllup, konfirmation, jubilæum, rund fødselsdag, julefrokoster, firmafester, receptioner og mange andre fester og arrangementer. Hvis du har festen, har vi teltet der passer til.

Vi tilbyder teltudlejning i hele Østjylland og leverer og opsætter telte i byer som Aarhus, Odder og Randers. Mangler du et havetelt til din fest, er du velkommen til ar ringe på 40 75 17 24 eller skrive til os på info@arostelte.dk, så kan vi sammen finde den perfekte teltløsning til din fest.

Vi har et bredt udvalg af udlejningstelte

Vores havetelte er modulopbyggede, hvilket betyder, at der er mange muligheder for sammenbygning, så du kan få et havetelt, der passer i størrelsen til netop din have. Vores udlejningstelte findes i størrelser fra 9 m2 og kan laves så lange og brede, som du ønsker. Haveteltene fås med en bredde på 3, 6 eller 9 m., men det er også muligt at sammenbygge teltene, så de får en bredde på 12 m. eller 18 m.

Vores udlejningstelte fås således i mange forskellige størrelser, så de passer til din have og det antal gæster du ønsker at have plads til. Alle vores havetelte er naturligvis certificeret og godkendt både med hensyn til brandsikkerhed og konstruktion. Du behøver derfor heller ikke søge om byggetilladelse ved kommunen, når du lejer et havetelt hos os, da byggetilladelsen er inkl. teltudlejningen.

Når du lejer haveteltet hos os, sørger vi desuden selv for at godkende det, inden du tager det i brug, så du er helt sikker på, at det lever op til alle gældende krav. Vi er desuden behjælpelige med skilte og lys til Nødudgange og brandspande.

Lej alt i festudstyr til dit havetelt

Udover teltudlejning kan du også leje gulve, belysning og varmeanlæg til dit telt, som kan gøre det mere komfortabelt for dine gæster at gå rundt i teltet og så I kan holde fest til langt ud på natten, selvom temperaturerne udenfor bliver koldere. Vi kan desuden tilbyde ekstraudstyr til haveteltene såsom rød løber, guldstandere med afspærringstov og scenepodier, der kan være med til at opgradere festen. Du kan se, alt ekstraudstyr til dit udlejningstelt her.

Via vores samarbejdspartnere har vi desuden mulighed for at tilbyde dig udlejning af borde og stole, bordpynt, fadølsanlæg, øl og vin, slush-ice-maskiner, service (bestik, tallerkner og glas), jukebox og speciallys. Vi har således alt, hvad du behøver for at skabe de bedste rammer om din fest.

Vi gør vores bedste for at levere havetelte, festudstyr og tilbehør, der kan være med til at gøre din fest personlig og vellykket, så du og dine gæster kan have en god fest. Derfor kommer vi også gerne ud og besøger dig forud for arrangementet for at måle op til telt i haven og for at tage en snak med dig om dine ønsker i forhold til teltets placering og størrelse samt udstyr og tilbehør til din kommende fest.

Teltudlejning med opsætning

Når du lejer et telt hos os, tilbyder vi både levering og opsætning af haveteltet på din adresse. På den måde slipper du selv for alt besværet med at sætte teltet op, og er desuden sikret en professionel opstilling, der er godkendt i forhold til de sikkerhedsmæssige krav med hensyn til konstruktion og brand. 

Ønsker du at leje gulv til teltet, leje en varmekanon eller andet ekstra udstyr til dit havetelt, kan vi desuden være behjælpelige med opsætning af dette. Har du brug for festtilbehør såsom borde, stole, lydanlæg og lignende kan vores samarbejdspartnere også hjælpe dig med opsætningen af dette. Vi klarer det hele, så din fest kan blive en succes.

Der er en væsentlig besparelse i, at du hjælper med opsætning og nedtagning. Du vil være under kyndig vejledning af vores instruktører.