Om ArosTelte

ArosTelte er ejet af Jørgen Ø. Johnsen, som har mere end 30 års erfaring med teltudlejning og -konstruktion, og som derfor har en stor ekspertise inden for festtelte og teltarrangementer. Jørgen er desuden uddannet smed og maskinarbejder, og byggede derfor tidligere teltene selv. I dag indkøbes delene til teltene og bliver herefter kontrolleret og samlet af Jørgen efter gældende forskrifter. Teltene og teltdelene er alle produceret i Danmark. Alt materiale er derfor også certificeret.

Dette betyder blandt andet, at vi kan levere telte i mange forskellige størrelser og former, så de passer til netop dit arrangement. Vi ved derfor også, hvad der skal til for at skabe et vellykket arrangement, når det holdes i et festtelt. Vi kan derfor rådgive om, hvilken størrelse telt, der skal sættes op, hvad der skal være af tilbehør m.v.

For os er det en stor fornøjelse at kunne rådgive vores kunder om et teltarrangement, og det er blandt andet også samarbejdet med vores kunder, der er med til at give os den store erfaring og de mange idéer og forslag vi har, fordi vi sammen med vores kunder skal finde på den bedste teltløsning til det forestående arrangement.

Historien bag ArosTelte

Det hele startede i slutningen af 80’erne, hvor en kollega foreslog, at Jørgen skulle starte sit eget teltudlejningsfirma i Aarhus. Han købte derfor et gammelt rustent teltstativ på 6×8 meter, som han fik syet en teltdug til med røde og gule striber på siderne og hvidt stoftag. Dette var starten på det moderne teltudlejningsfirma, som vi har i dag.

I 1992 tog teltudlejningsfirmaet for alvor fart, og der måtte bygges flere telte i flere forskellige størrelser for at kunne følge med efterspørgslen. Der gik dog heller ikke lang tid, før kunderne efterspurgte både varme, belysning og trægulv i teltene.

Med årene voksede teltudlejningsfirmaet, og efterhånden blev de røde og gule stribede telte skiftet ud med hvide moderne telte. I dag leverer vi udelukkende de nyeste certificerede og brandgodkendte festtelte og har desuden lavet aftaler med en række forskellige samarbejdspartnere, som blandt andet står for serviceudlejning, og som kan levere alt i udstyr og tilbehør til vores telte.

Navneskift fra ABC-telte til ArosTelte

ArosTelte gik tidligere under navnet ABC-Telte, men efter 15 år i branchen valgte Jørgen i 2003 at skifte navn til ArosTelte. Navnet opstod som følge af at vi altid har været et Aarhusiansk teltudlejningsfirma, hvor langt de fleste af kunderne er placeret i Aarhus-området. Da Aarhus er opkaldt efter navnet Aros tilbage fra vikingetiden, virkede navnet ArosTelte derfor som et godt klingende navn i fremtiden.

ABC-telte blev dermed stille og roligt udfaset, og i dag hedder vi således ArosTelte. Det har dog ikke haft den store forskel for vores forretning, da vi stadig leverer telte til vores kunder i Aarhus og det øvrige Østjylland.

Vi leverer ikke billige telte, men kvalitetstelte

Hos ArosTelte vægter vi kvalitet højt, og det kan særligt ses på de telte vi leverer. Et festtelt er nemlig ikke bare et telt. Det er det som skaber hele rammen om det arrangement, som holdes. Det er derfor vigtigt, at kvaliteten er i orden, så man ikke bagefter ærgrer sig over, at festen måtte stoppe, fordi teltet gik i stykker.

”Husk at længe efter glæden over en billig pris er glemt, huskes ærgrelsen over dårlig kvalitet.” – Jørgen

Det er derfor, at vi udelukkende leverer certificerede og brandgodkendte festtelte, som vi selv samler, så du er garanteret et festtelt i en høj kvalitet, der skaber de perfekte rammer om din fest.