Teltudlejning til fest og arrangementer

Teltudlejning til fest og arrangementer

Har du brug for teltudlejning til en fest eller andet arrangement? Hos ArosTelte tilbyder vi teltudlejning til alle typer fester og arrangementer. Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan holde et godt arrangement, uanset om du har brug for et festtelt til en privat begivenhed eller et firmaarrangement.

Hos ArosTelte kan vi levere telte i alle størrelser og former, så de passer ethvert behov. Uanset om du har brug for at leje et festtelt til et mindre firmaarrangement eller du ønsker teltudlejning til en større privat fest, kan vi klare opgaven.

Vi har beskæftiget os med teltudlejning i mere end 30 år, og har derfor stor erfaring med teltudlejning og levering af festtelte til enhver lejlighed. Vi leverer og opstiller telte til små og store fester og arrangementer i hele Østjylland. Har du brug for at leje et festtelt? Kontakt os på 40 75 17 24 eller info@arostelte.dk for at høre mere om mulighederne for teltudlejning til din fest.

Teltudlejning til fest og arrangementer

Med teltudlejning hos ArosTelte hjælper vi dig med at skabe de perfekte rammer til din fest. Vi har leveret telte til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, firmafester, jubilæer, sommerfester, julefrokoster, vejfester og en lang række andre private- og firmaarrangementer. Vi kan derfor levere telte til store såvel som små begivenheder.

Med vores modulopbyggede telte sammensætter vi teltet i lige præcis den størrelse og form du ønsker, så de matcher antallet af gæster og skaber de optimale rammer for et godt og festligt arrangement. Vi kan levere telte i størrelser med en bredde på 3, 6, 9, 12 eller 18 m. og i den længde du ønsker.

Der er derfor gode muligheder for leje af telt til 30, 50 eller 100 personer, eller hvor mange I nu ønsker at være. Er du i tvivl om størrelsen på teltet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper hellere end gerne, så vi kan finde den helt rette løsning, som passer i størrelsen til dit arrangement.

Alle vores telte er selvfølgelig certificerede og godkendte, så du er garanteret, at de lever op til de gældende krav i forhold til konstruktion og brandkrav.

Festtelt med ternede duge

Vi klarer levering og opsætning af dit festtelt

At stable en fest eller et andet arrangement på benene kræver ofte meget tid og planlægning og kan derfor være stressende og uoverskuelig opgave. Vi hjælper dig med at tage noget af presset fra dine skuldre ved at tilbyde både levering og opsætning af dit festtelt samt planlægning af din fest. Med en professionel opstilling af teltet, er du desuden sikret, at teltet er opsat korrekt efter de gældende regler.

I god tid før arrangementet kan vi eventuelt komme ud og kigge på opstillingsstedet og tage en snak med dig om de muligheder, der er for et telt, som passer til netop din have, så du får den mest optimale teltløsning til dit arrangement. Bor du i Aarhus eller omegn, kommer vores teltmand ud til dig helt gratis.

Vi tilbyder både festteltudlejning og serviceudlejning

For at skabe de mest optimale rammer omkring en fest eller et arrangement kræver det mere end blot et flot festtelt. Derfor tilbyder vi også en række af forskelligt udstyr og tilbehør, såsom gulve til teltet, varmeanlæg, scenepodier, rød løber, borde, bænke og stole, service, lys og lyd, fadølsanlæg, slush-ice-maskiner og meget mere, som kan være med til at skabe den perfekte fest.

Når du lejer et telt til din fest hos os, har du således også mulighed for at leje både service, udstyr og andet tilbehør til din fest, så du får det hele samlet ét sted. Sammen med vores samarbejdspartnere bestræber vi os på at leverer både telt, udstyr og tilbehør i en høj kvalitet, så du ikke behøver at gå på kompromis, men kan skabe de perfekte rammer om dit arrangement med dit eget personlige præg. Du kan læse mere om vores udstyr til vores telte her

Vi koordinerer selv med vores samarbejdspartnere i forbindelse med levering af telt og øvrigt udstyr. 

Festtelt med klar rude