Teltudlejning til bryllup

Teltudlejning til bryllup

Skal I giftes og ønsker at holde en fest, hvor I fejre jeres kærlighed til hinanden sammen med familie og venner, kan en bryllupsfest i et telt måske være det rette valg for jer. Flere og flere vælger at holde bryllupsfesten i haven i stedet for et forsamlingshus. Vælger man at holde en bryllupshavefest kan et flot pyntet havetelt fungere som det perfekte sted at holde festen i.

Hos ArosTelte tilbyder vi leje af telt til brylluppet, så I kan holde bryllupsfesten lige præcis som I ønsker det. Ved at holde jeres bryllupsfest i et telt, har I nemlig mulighed for at skabe nogle helt unikke rammer omkring jeres bryllup og sætte jeres helt eget personlige præg på feststedet.

Hvis I vælger et telt til brylluppet, har I desuden mulighed for at holde bryllupsfesten lige præcis dér, hvor I vil. Det kan være hjemme hos jer selv, hos familie eller ved siden af en hytte eller lejrskole, som I har lejet, der giver gæsterne mulighed for overnatning.

Et bryllup sker kun én gang, og det er derfor ikke et tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten på. Ønsker I teltudlejning til jeres bryllup, er I velkommen til at kontakte os på 40 75 17 24 eller info@arostelte.dk, så hjælper vi jer med at finde et telt til brylluppet, der passer til jeres ønsker og behov.

Få det perfekte telt til brylluppet

Hos ArosTelte har vi en lang række af muligheder inden for teltudlejning til bryllup. Med vores modulopbyggede telte kan vi sammensætte telte i alle størrelser og med flere forskellige udformninger, så de passer til ethvert behov.

Vores telte er desuden både certificeret og godkendt i forhold til styrken på konstruktionen af teltene og i forhold til brandsikkerhed. Du er derfor garanteret en professionel teltløsning, der lever op til de gældende krav og regler.

Uanset om I bliver 20 eller 200 gæster til bryllupsfesten, kan vi sammensætte det perfekte bryllupstelt til jer og jeres gæster. Vi kommer også gerne ud til jer og tager en snak med jer om, hvilke muligheder der er i forhold til størrelse og udformning af teltet. Vi hjælper

Teltets størrelse og udformning afhænger nemlig både af, hvor mange gæster I bliver, om I både skal holde reception og bryllupsfest i teltet, og om der skal være ekstra plads i teltet til dans. Derudover afhænger teltets størrelse og form også af placeringen i haven og af den stil I ønsker.

Alt dette er naturligvis noget vi drøfter sammen, så vi kan finde den helt rette løsning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Vi hjælper jer naturligvis med opsætningen af teltet, så I kan få den bedste bryllupsfest med familie og venner.

Vælg det rette tilbehør til brylluppet

Når I skal leje et telt til brylluppet, har I også mulighed for at leje ekstra udstyr, såsom gulv til teltet, belysning og varmekanoner. Dette kan være rigtig nyttigt, da det forbedrer komforten og gør det muligt at holde bryllupsfesten til langt ud på de sene nattetimer.

Skal I have et band eller en DJ til brylluppet, kan det også være en mulighed med et scenepodie. Ønsker I derudover at gøre festen lidt mere eksklusiv kan I også få en rød løber med guldstandere og afspærringstov. Alt dette er også noget vi kan være behjælpelige med.

Gennem vores erfarne samarbejdspartnere kan vi også tilbyde en lang række af forskelligt festtilbehør i høj kvalitet såsom borde og bordpynt, service, bestik og glas, polstrede stole og klapstole og meget andet, der kan være med til at skabe de perfekte unikke rammer om jeres helt særlige dag.

Festtelt med dansegulv

Ting I skal overveje ved leje af telt til bryllup

Ønsker I at leje et telt til brylluppet, er der nogle ting, der kan være gode at overveje på forhånd. Det gælder blandt andet, hvor mange gæster I ønsker at invitere, hvor teltet skal sættes op henne, hvilken bordopstilling I ønsker, og hvad jeres budget er. Derudover er det en god idé at overveje, om der skal være en uformel stemning, om teltet skal være stilfuldt og elegant eller fyldt med fest og farver.

Har I nogle specifikke ønsker til teltets udformning, eller til hvilket ekstra festtilbehør I gerne vil have i teltet, kan det også være en god idé at få det med. På baggrund af jeres ønsker kan vi således sammensætte den helt rette løsning til jer, så I kan få den bryllupsfest I altid har drømt om.

Hvis I er i tvivl om, hvad I ønsker, har vi også en række forskellige pakkeløsninger, som kan være med til at gøre bryllupsplanlægningen lidt nemmere og mere overskuelig.

Indgang til  festtelt